Söder

Tjneixen sitter på söder där både Petter & Benne är. för tillfället ser jag dock ingen av dom. Dom har nog sprungit bort :o
Pusshej www.signebrannstrom.blogg.se

Petter

HAhah för en gångskull var du före mig Cicci ;)
Har inte varit på skolan idag vi har varit på nordanå så det är ganska svårt att veta vad Petter gjort. Men jag kan ju gissa att han är slitit hårt på sina lektioner. Ikväll ska han säkert på söder som Cicci redan nämnt :)

PUSS www.signebrannstrom.blogg.se

Benne

HAH JAG HANN BLOGGA  FÖRST :} stolt:]
idag och imorrn kommer vi inte kunna vveta vad grabbarna gjort eller ta några bilder på dom för vi är inte på skolan. tror att dom båda ska på söder ikväll med :)

puss 
http://ciccccii.blogg.se/

Petter

bajs, nu hann signe blogga före igen:O hon hinner alltid före mig, förutom en gång när vi var med varann då sa jag att jag skulle blogga först för en gångs skull (A) men du till det inlägget ska handla om, petter. han har varit på skolan som vanligt, jag vet iaf att han har haft gympa och matte. fast matten fick han sluta tidigare för han skulle ha spanarmöte, med läraren han är lite småförtjust i. Kåkan:]
Jag och signe har tänkt försöka göra en bildbomb på grabbarna, det enda som behövs är bilderna (A) så vi ska försöka ta så många kort vi bara kan ;)



MVH http://ciccccii.blogg.se/

Benne

Benjamin har jag inte sett så ofta idag, men det beror säkert på att han är snabb som blixten. han bara swischar förbi utan att man märker. han är i hemlighet en superhjälte, en sån man ser på tv. Det är Benjamin Englunds djupaste hemlighet!

Kanske är det så Benjamin egentligen ser ut, tänkvärt kära läsare!


KRAM www.signebrannstrom.blogg.se

TACK <3

För att ni har bloggat så mycket åt oss (A) jag ska skärpa mej men jag har ingen kamera så att det är inte kul att läsa nåt som nån skriver bara om de är bilder:D Men cicci har kamera kanske ska sno den och köra iväg me hennes moppe? aja jag har typ inte gjort nåt för mitt liv har sugit den sista tiden för ja e tråkig:D så ingen vill träffa mej sen sitter jag ensam på rasterna medans CICCI OCH SIGNE drar åt sej massa snygga pojkar(jag är inte bög ) som raggar på dom, ungefär så är det, alltså .........1-0 till dom :]

Petter

Tjena bloggen! jag tycker seriöst att boyzen borde börja ta tag i deras blogg, iaf nån dag i veckan :]
Nej Back to buisness : Petter har säkert haft en väldigt trevlig dag på skolan, där han haft massor av roliga lektioner. Ikväll ska han på söder ni som ska dit kanske ser han. pusshej ♥  www.signebrannstrom.blogg.se

Benne

benjamin benjamin benjamin, han äääälskar att bli kallad de så alla kan börja kalla han det. idag var han på skolan som vanligt, och väldigt glad på mig som vanligt.. ikväll ska han iaf på söder vet jag , så om nån är sugen på att träffa han så är det bara att fara dit ;)



// Ciccccii.blogg.se

Petter

Oj glömde visst skriva om Petter igår förlåt förlåt. Ja igår så var petter på skolan och busade han spelade pingis och gjorde annat skoj. på kvällen var han med kompisar och hade kul .

Kram  www.ciccccii.blogg.se

Benne

Benneboy har jag inte sett idag alls, så jag har ingen aning vad han gjort idag eller han hade typ varit på Dallas å ätit den tjockisen. Ikvälll ska han nog på pan , ni lär ju se han där. puss&kram    www.signebrannstrom.blogg.se




En gammal bild på benne från när vi åkte buss till Pite och badade med skolan :]

Benne

Idag var nog inte benne marias favvoelev, men jag förstår henne. hahah benne ska jämt kaxxa med alla lärare, och kan aldrig hålla sig inne på lektion :@ det behöver vi jobba på!
nu ikväll var benne på söder och var bland annat med i tårtbakartävling, vann inte men förlora inte heller. men god var då tårtan ;)






kram

http://ciccccii.blogg.se/

Petter

Hola ! idag vet jag inte riktigt vad Petter gjort på skolan eftersom man knappt ser nån av dom nuförtiden, eller juste han satt och lyssnade när jag och cicci läste på engelska, det måste han tyckt var riktigt kul ;)
Petter har även varit på söder ikväll , han och några pooolers skulle varit med i tårtbakartävlingen men dom backade ur eller nått sånt (?) Jahapp nu har jag ingenting mer att berätta här kommer lite bilder som jag och cicci fick tag i idag på skolan.



Kanske inte världens bästa bilder men det var svårt att smygta.


pusshej :*   www.signebrannstrom.blogg.se

Benne

idag var benne sjukis, så jag antar att han inte gjort så mycket. hah men jag är till 99,9% säker på att jag vet en sak han gjort. HAHHAH;] annars har han väll gjort vad man brukar när man är sjuk, vila. har lite svårt att tänka mig benne vara still mer än typ 3 min så kanske inte vilat så mycket ;)

 hahah <3

kyss:*
http://ciccccii.blogg.se/

Petter

det är väldigt svårt att veta vad Petter gjort idag eftersom jag knappt sett han. Men den lilla stunden jag såg han så satt han och pratade med Cicci,Olov,Nille,Mig & Marcus i Cafeterian. Det var då Cicci fick tag på den här bilden ;)

 

Hejsålänge
www.signebrannstrom.blogg.se

ojjOJJ

tjennnnna jag å pettz har fan inte skrive på 1000000000000000000000000 år :O inte för jag bryr mej så mycket menmen..men cicci å signe verkar sköta det här bra så dom får nog fortsätta ;) men nu ska jag sova är inte så pigggg å på bra humör.......är ett emo cutt barn. sovgott alla pöZZZ / benneeeee

Petter

det känns som att vi inte har så stor koll på vad småpojkarna gör riktigt, men sen 6orna kom så har vi lektionerna mer hit och dit på skolan så då träffar vi dom inte lika ofta :( så det är inte så lätt för oss att skriva om deras intressanta och händelserika liv. har sett petter ganska många gånger idag faktist, han har väll skolkat då som vanligt. nä petter är en duktig oskolkande pojke :D



pusselipuss

http://ciccccii.blogg.se/

Benne

dags att skriva om Benne igen. Jag vet egentligen inte vad han gjort idag. Eller han har varit på skolan och där har han väl förhoppningsvis varit på lektioner. Haha han blev dessutom jagad av en lärare tidigare idag. Busig grabb dära.


puss :*  

www.signebrannstrom.blogg.se

Benne

jag vet tyvärr inte vad benne har gjort idag, eller han har ju vart på skolan. men vi har inte träffats så mycket.. efter skolan har han i alla fall varit med dino vet jag, dom har säkert lekt med bilar som dom alltid gör;) brum brum

ganska kul att varken benne eller petter har märkt än att vi bloggar åt dom, men när vi länka deras blogg på våra bloggar så kommer dom nog se det. haha undra vad dom säger då ;)

xoxo
http://ciccccii.blogg.se/

Petter

Tjena, lite inside information om vad Petter egentligen gjorde i fjällen den här tiden. Han var i alla fall där och skulle måla om stugan, sen så åkte han också longboard men tydligen började det snöa(snö<3<3<33<3<3) så då blev det halt. Ja det var hans lilla fjällen tripp.
Idag vet jag inte riktigt vad han gjort däremot. Eller jag han har varit lite speedad(skulle behövt springa av sig lite) Men det skyller vi på att han varit i fjällen och bara slappat hela helgen då blir man lite smått galen.


Pusshej

www.signebrannstrom.blogg.se




Petter

ja jag kan tyvärr inte ge så klara besked idag heller för jag har ingen aning om vad petter gjort idag, han for nämligen till sin stuga igårkväll. vad kan man göra uppi fjällen den här tiden(?) ja det får vi väll veta när han kommer tillbaka. förmodligen sitter han och gråter för att han saknar oss så mycket, men sånt är livet.



Puss   www.ciccccii.blogg.se

Benne

Ja Benne var faktiskt frisk idag Yeyy för han, han har varit i skolan såklart, då mötte han So-Olov i pingis (jag har bevis) Vem som vann har jag däremot ingen aning om.  Efter skolan var Benne på stan med Dino tror jag.

Hade Bäst så länge!


http://signebrannstrom.blogg.se/



Benne

ja idag är det inte så lätt att veta vad benne gjort, eller han har i alla fall varit hemma och vare sjuk. så mycket vet jag. jag kan tänka mig att han för det mesta har legat nere och glutta på tvn hela dagen, säkert myst med krutus lite också. den myskatten<3
hoppas han kryar på sig så han kan komma på skolan imorron :)

kära hälsningar

http://ciccccii.blogg.se/


Petter

Hejhej benne & petter verkar inte ha tänkt skriva så mycket mer, så vi fortsätter väl att hjälpa dom ;)
Petters dag har varit väldigt intressant han har nämligen lekt med mobiler och spelat biljard. Man kan ju alltid hoppas att han får en minst sakt lika trevlig morgon dag :D



http://ciccccii.blogg.se/ smygfotade (A)


Tack&hej   

http://signebrannstrom.blogg.se/



hej på dej min skööna böna

eftersom att benne och petter inte är så aktiva på att skriva så får väll vi hjälpa dom lite på traven. vi kan berätta lite kort om dom två buspojkarna.
Benjamin som han nu heter, gillar långa promenader i solnedgången. ligga ute och läsa i hängmattan, en helt perfekt man helt enkelt.
Petter som den andra heter, gillar att vara ute i stallet och pyssla om sin häst snöflingan. han är även väldigt bra med barn, vill hitta en kvinna och skaffa barn i mängder, gärna snarast möjligt.
lämna en kommentar om du blir sugen, men vem blir inte de ;)
killar som tjejer, det spelar ingen roll. ingenting är omöjligt ;)



från oss alla till er alla en riktigt skön dag
http://ciccccii.blogg.se
http://signebrannstrom.blogg.se/

RSS 2.0